06 december 2009

Ta bladet från munnen

Läste i AB.se om Simon som åkte ut från Robinsson igår. Läste att han själv hade bett om att få åka ut och hem. Som han sa : Att längtan efter dottern och 70 myggbett hade blivit för jobbiga för honom..

Ja du Simon du hade då inte klarat av att vara en Robinsson, fattar inte ens att du sökte till programmet?

När man bara är med för att få sina 15 minuter i media så tycker jag personligen att man ska häcklas och få skämmas en hel del. Att man sedan har kommit överens med dem andra som var med att inte berätta detta för någon varken under programmet eller sedan och går ut i tidningen med det för att man inte vill framträda som en som inte är omtyckt då är det hela patetisk.

Dem måste se om casting rutinerna för detta program som kostar miljoner att spela in. Så mycket folk som söker och dem hittar 18 stycken som man tror och satsar på, och så åker 2 hem ganska med en gång. Då kan man undra på kvalitén på dem andra tusentals som söker.
Satt och diskuterade detta med några vänner och vi var nog rörande överens om att det måste till lite män och kvinnor som har lite erfarenhet av livet, som inte ger upp pga. av myggbett och hunger.
Det är väl det som är utmaningen, att se hur långt man kan gå vid kriser och katastrofer.
Att veta att man skulle överleva flera dygn i skogen eller djungel. Är det inte det man vill eftersträva när man är med i dessa program?

Nej Kanal 4 börja med att söka personer som har levt och som har varit med om prövningar i livet, personer som gillar utmaningar och som inte räds sin längtan efter familjen. Inget fel att längta det är inte det jag menar, missförstå mig rätt. Men att ge upp så lätt är dålig respekt för dem som sökte och inte kom med..

Tack för mig! Hej!

Inga kommentarer: