14 mars 2011

Vårens första runda

Igår bokade jag och min vän in oss på tjejmilen som går den 3 september.

Så det gör ju att man får lite press på sig, installerade den appen som Maria har för att kunna mäta prestandan, tid och distans på varje runda som jag tar för att kunna själv kunna ha koll på förbättringarna Appen heter MotionX finns som både free och 7 kr app




Tycker själv att det gick bra idag, sprang 90% av rundan, gick bara uppför trapporna och den hemska backen som jag har utanför huset. Men om några veckor så tar jag det med..Och lägger på nån kilometer till..

Men innan dess måste jag införskaffa mig lite accessoarer som te.x ett par nya schyssta lurar till IPhone som inte hoppar ur örat när man springer, för det är så in i skogen enerverande, Hittade ett par Bose idag, men så klart var dem inte gratis 1500Kr för ett par lurar verkar ju helt galet men det är väl värt det "Bäst i Test" och satt som berget i öronen.

Och även en hållare för att ha mobilen på armen när jag springer behöves jag köpa, det funkar inte att ha den i fickan eller i handen. Men det finns inte att uppbringa på hela Liljeholmen, verkar som att alla har investerat en sådan just denna vecka..

Men jag hittade en sjukt billigt på Teknikproffset för 59 Kr så den har jag klickat hem



Inga kommentarer: