Letade runt på lite sidor innan jag hittade vad jag letade efter.
Lite modifiering och snipp, snapp så vart det min egen musli.
Sätt ugnen på 225 grader
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1 dl kokosflingor
1 dl linfrön
80 gram hasselnötter
30 gram paranötter
6 stycken dadlar
1/2 dl neutral olja
1 dl vatten
2 msk pepparkakskrydda (kan med fördel ta 3 msk)
1/2 dl stevia strö
- Blanda alla torra varor i en stor skål
- Blanda dem blöta varorna en annan skål och häll över dem torra ingredienserna och blanda väl.
- Häll allt på en plåt och lät dem torka nederst i ugnen i ca 20 minuter, ta ut plåten ibland och blanda runt nötterna och fröna.
Låt kallna och häll upp i en vacker burk och använd med omsorg. Ca 1 msk räcker till morgonkeson.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar